Over Zaab B.V.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Zaab B.V. is een onafhankelijke specialist op het gebied van administratie, belastingadvies en aanverwante juridische werkzaamheden.

 

Zaab BV is opgericht op 1 mei 2004 in Zoetermeer. Vanuit Zoetermeer bedienen wij regionaal onze klanten en indien nodig komen we bij u langs. Onze klanten zijn zowel zakelijk als particulier. Wij spreken de taal van de klant en zijn een laagdrempelige organisatie, die klanten serieus neemt. Zaab BV onderscheidt zich ten opzichte van het ‘grotere’ accountants- en belastingadvieskantoor door haar persoonlijke klantbenadering, korte communicatielijnen en slagvaardigheid.

 

Of het nu gaat om belastingadvies, uw belastingaangifte of uw administratie, uw belang staat bij ons centraal. We gaan met grote discretie om met uw gegevens. Vertrouwen en respect is in ons vak cruciaal. Bij Administratie- en Belastingadvieskantoor Zaab BV vindt u een uitgebreide expertise op verschillende terreinen: u vindt er antwoord op al uw vragen. Een groot voordeel is dat u daarvoor niet naar verschillende adressen hoeft, want u werkt met één deskundige contactpersoon.
Zaab BV is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur staat ons team voor u klaar. In overleg zijn afspraken buiten kantooruren mogelijk.

Maak vooraf altijd een afspraak (telefonisch of via e-mail), dat voorkomt teleurstellingen.

Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvend en geheel gratis introductiegesprek!